top of page

Businesses against V-pass

Public·15 members

Fast Five 5 Me Titra Shqip


Fast Five 5 Me Titra Shqip
Fast Five 5 është një film aksion, dramë dhe krim i vitit 2011, i regjizuar nga Justin Lin dhe i shkruar nga Chris Morgan. Ky është filmi i pestë në seri të Fast and Furious, dhe vazhdon ngjarjet e filmit të mëparshëm, Fast & Furious (2009). Në këtë film, Dominic Toretto (Vin Diesel) dhe ekipi i tij e gjejnë veten në anën e gabuar të ligjit, pasi ata përpiqen të kalojnë mes dy korsive: një boss droge të pamëshirshëm dhe një agjent federal i papërkulur. Filmi ka në rol kryesor Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Dwayne Johnson dhe Gal Gadot.


DOWNLOAD: https://monsflorpdiuyu.blogspot.com/?so=2w2VOc


Filmi u lirua në kinema më 29 prill 2011 në Shtetet e Bashkuara dhe më 5 maj 2011 në Shqipëri. Filmi u prit mirë nga kritikët dhe publiku, duke u vlerësuar për skenat e ndjekjes së makinave, performancat e aktorëve dhe humorin. Filmi gjithashtu u bë një sukses komercial, duke fituar mbi 626 milion dollarë në biletat e shitura në të gjithë botën. Filmi është një nga filmat më të mirë të serisë së Fast and Furious dhe një nga filmat më të mirë të vitit 2011.


Një vazhdim i filmit, Fast & Furious 6, u lirua në vitin 2013. Një seri prequel animuar, Fast & Furious: Spy Racers, u lirua në Netflix në vitin 2019. Një seri spin-off, Hobbs & Shaw, u lirua në vitin 2019. Një film i teti, The Fate of the Furious, u lirua në vitin 2017. Një film i nënti, F9, u lirua në vitin 2021.


Një version me titra shqip i filmit Fast Five 5 mund të shihet online në disa faqe interneti si [Filma24.gd], [SoundCloud] dhe të tjera. Kjo është një mundësi e mirë për fansat shqiptar të filmit që duan të ndjekin aventurat e Dominic Toretto dhe ekipit të tij.


About

Welcome to the group! Please post your business info and loc...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page